Nordens första löshårsbutik

Taj Mahal är Nordens första löshårsbutik med ett brett sortiment inom löshår, peruker, och hårprodukter Hos oss arbetar bland annat utbildade frisörer och experter inom extensions. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar eller gör insättningar av löshår. Förutom det breda sortiment av exklusiva märken inom hårvård har vi även vårt egna märke Elite.

Historia

Taj Mahal startades år 1975 som ett familjeföretag och drivs idag av tredje generationens löshårsexperter. Vi är stolta över att ha arbetat med löshår i så många år. Med vår långa erfarenhet och trogna stamkunder står vi som en av nordens största löshårsbutiker. Genom lyhördhet till våra kunders behov har vi utvecklat löshårsmärket Elite, som anses vara bäst i sin prisklass.

Affärsidé

Taj Mahal erbjuder löshårsmarknadens mest attraktiva sortiment till förmånliga priser. Genom att vara först inom löshår har vi samlat många trogna kunder, privatpersoner som berömda stylister genom åren. Vi värdesätter vår kundkrets högt, och just den relationen har varit viktig i vår framgång.

 Hållbarhet

Hållbarhet är en prioriterad fråga hos Taj Mahal och vi arbetar målmedvetet för att driva vår verksamhet på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Vi satsar på kvalitet och väljer noggrant ut löshår och andra produkter efter att ha testat och utsatt produkterna för olika analyser för att säkerställa att produkterna håller vår standard.

Bilder från vår butik i Stockholm

Hitta hit

Vi finns på: Drottninggatan 100, 111 60 Stockholm

Andra bra sidor med information

Mina sidor

Om oss

Köpvillkor

Våra varumärken

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.